Waarom zou u

Met minder genoegen nemen?

Drukwerk

Wij verzorgen al uw drukwerk en internetproducties. Dankzij onze jarenlange ervaring, kennis en relatiebeheer op deze vakgebieden durven wij u de beste prijs-kwaliteitverhouding te garanderen. Van begin tot en met het eindproduct kunnen wij uw opdracht verzorgen. En als het nodig is, schakelen wij hierbij onze gespecialiseerde relaties in. Hierbij kunt u denken aan een tekstschrijver, fotograaf, copywriter, programmeur etc.

Onze SupportDesk zorgt ervoor dat uw boodschap effectief wordt overgebracht aan uw klanten. Op basis van uw doelstellingen maken wij het communicatieplan dat aansluit bij uw bedrijfsidentiteit. Hierbij zien wij er samen met u op toe dat uw plan binnen het door u aangegeven budget blijft.

U kunt bij ons terecht voor:

  • Het opzetten van uw communicatieplan. Daarbij bedenken wij hoe u zich kunt onderscheiden, welke “taal” er gesproken moet worden en welke media het best gebruikt kunnen worden, zodat u zich sterk kunt profileren/positioneren in de markt.

  • Wij zorgen er voor dat uw doelgroep effectiever wordt bereikt en uw bedrijf beter wordt herkend. Het verwezenlijken van een nieuw bedrijfsimago, het bedenken van een nieuwe campagne of uw marketingstrategie.

  • Het ontwikkelen, vertalen, bewerken en produceren van campagnematerialen.

De verbindende schakel in uw communicatie.
Voor uw drukwerk bent u bij De SupportDesk aan het juiste adres. Of het nu gaat om huisstijlen, folders, brochures, boeken, spelborden, verpakkingen, CD's/DVD's, cursusmappen, menukaarten, notitieblokken, doorschrijfsets, flyers, ansichtkaarten, posters, roll-up banjers, spandoeken, reclameborden, proefschriften, wetenschappelijke publicaties, kalenders, periodieken/wijkbladen of nieuwsbrieven. Ook afwijkende of unieke producten en oplages zijn bij ons mogelijk. Wij leveren drukwerk van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs.2012   -   De Support Desk   -   © All rights reserved

algemene voorwaarden   -   home   -   contact