Waarom zou u

Met minder genoegen nemen?

Grafische Vormgeving

De SupportDesk verzorgt het ontwerp en de realisatie van uw website. Of het nu gaat om een eenvoudige website met een paar pagina's of een uitgebreide, meertalige website met database functionaliteit, webshop of Content Management System. Wij kunnen voor u een website ontwikkelen in een geheel nieuwe- en herkenbare stijl, of een website verzorgen die aansluit bij uw bestaande huisstijl.

In beide gevallen zorgen onze webdesigners voor een goed verzorgde, heldere website die voldoet aan alle technische eisen, die de verschillende internetbrowsers en computerplatformen hieraan stellen. Ook voor Hosting, domeinregistratie en zoekmachine optimalisatie zijn wij uw betrouwbare partner. Zo kunnen wij ook uw domeinnaam laten registreren en de hosting voor uw website verzorgen. Dit betekent dat wij voor u uw website op internet zetten en op betrouwbare servers plaatsen, zodat uw website altijd online is. Hiervoor hebben wij een eigen webserver in het datacenter in Amsterdam.

Voor professionele communicatie-uitingen is een uniek en creatief ontwerp vaak noodzakelijk. Onze ontwerpers weten door opleiding en ervaring hoe ze dit kunnen bereiken. Zij zorgen er voor dat u voor uw bedrijf een herkenbaar en uniek ontwerp krijgt. Samen met u zoeken wij naar het voor u geschikte ontwerp. Hierbij letten wij er uiteraard op, dat alle technische eisen die een drukker of het internet hieraan stelt in acht worden genomen.

Wij zijn er voor u! En daarbij staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. Door onze ervaring weten wij wat we moeten doen om een zo optimaal mogelijk eindresultaat te behalen. Hierbij staat u als opdrachtgever altijd centraal.

De Support Desk; ‘Communicatie is zoveel meer!‘2012   -   De Support Desk   -   © All rights reserved

algemene voorwaarden   -   home   -   contact