Waarom zou u

Met minder genoegen nemen?

Incasso Werkzaamheden

De Supportdesk verstaat haar vak als geen ander daar waar het gaat om het incasseren van uw facturen. Vergeetachtige relaties of serieuze wanbetalers, wij maken er werk van!

Incasso met een lach soms zegt één blik meer dan 1.000 woorden.

Om er zorg voor te dragen dat uw verzonden facturen aan uw relaties of debiteuren niet onderaan de stapel onbetaalde facturen belanden heeft de Supportdesk het “incasso met een glimlach” traject ontwikkeld. Uw relaties en debiteuren worden op een tactvolle wijze benaderd. De Supportdesk erkent het belang van het opbouwen of behouden van een goede band met uw relaties en voorziet hierin door middel van contact op ludieke doch zakelijke wijze. Zo kan in een vroeg beginstadium een ansichtkaart, email of sms net de doorslag geven om uw factuur wel of niet te betalen nog voordat de formelere stukken verzonden dienen te worden. U kijkt hier van op? Onze klanten inmiddels niet meer.

In het minnelijke traject werkt De Supportdesk nog steeds vanuit de ideologie “incasso met een glimlach”. Wanneer u normaliter opdrachten uitbesteed speelt de gunfactor vaak een doorslaggevende rol, bij uw debiteuren is dat helaas vaak niet anders. Zij hebben nog meer uitstaande facturen dus waarom zouden ze die van u dan wel eerste betalen? Omdat De Supportdesk net die paar stappen extra zet richting uw debiteur. De Supportdesk denkt mee en biedt daar waar mogelijk (in overeenstemming met u als opdrachtgever) de helpende hand. Vaak heeft het niet kunnen betalen van uw factuur een groot oorzaak gevolg karakter. Daar speelt De Supportdesk op in.

De Supportdesk biedt u mogelijkheden:
Verzending van ansichtkaarten / email of ams
Verzending van de laatste betalingsherinnering(en)
Verzending van de laatste aanmaning(en)
Verzending van de ingebrekestelling(en)
Het treffen van betalingsregelingen
Het verrichten van debiteurenbezoeken
Verhaalsonderzoeken/ verhaalsinformatie
Kredietinformatie
Polite call na verzending van uw factuur 
Telefonische debiteurengesprekken
Debiteurenbeheer
lees meer…2012   -   De Support Desk   -   © All rights reserved

algemene voorwaarden   -   home   -   contact